Laatste rit

De rouwauto is steeds vaker niet meer zwart, blauw of grijs. Is steeds vaker een bus, mini, oldtimer of fiets. Zelfs een rouwkoe is een mogelijkheid.

Moet er een kleine afstand afgelegd worden tussen het thuisadres en de plaats van afscheid nemen dan is een loopkoets een mooie mogelijkheid. Maar als een familie met elkaar hun vader wil wegbrengen naar het crematorium 20 kilometer verderop is dat geen optie. Dan is de uitvaartbus misschien een idee. Geen gedoe met parkeren van alle gezinsauto’s bij de kerk, het restaurant en weer naar de volgende stop. Of fietst iedereen, familie en bekenden, achter de rouwfiets?

Zo wordt de laatste rit er een om niet te vergeten voor iedereen die er bij was.

laatste-rit-uitvaartonderneming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *